Loading...

Boekenkasten

Op zoek naar een boekenkast op maat? Bij INHOUT bent u aan het juiste adres. INHOUT is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van houten boekenkasten en boekenwanden op maat. Bij INHOUT krijgt u een stijlvolle maatwerk boekenkast van topkwaliteit. De modellen variëren van modern tot klassiek en van groot tot klein. En dat alles helemaal op maat en naar uw wens. De maatwerk kasten worden gemaakt in zowel massief hardhout als plaatmateriaal en zijn zeer stijlvol en eigentijds ontworpen.

Uiteraard denken wij mee met de ontwerpen van de boekenkast op maat. Als u een maatwerk kast wil laten maken geeft u zelf uw wensen aan met betrekking tot de indeling, kleur, stijl en de details zoals de profilering en afwerking. De grootte van uw boekenwand is geen enkele belemmering. Verder zijn er veel accessoires te integreren als RVS rails, archieven, greepjes en ladders.

De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.