Loading...
Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Boekenkast op maat

Een boekenkast op maat laten maken vraagt om de nodige vakkennis en expertise. Een maatwerk boekenkast laten maken is een perfecte manier om op een praktische wijze uw ruimte in te delen. De stijl en indeling van de boekenkast op maat kunt u zelf bepalen en daarom bent u gegarandeerd van een maatwerk boekenkast die voldoet aan uw wensen.

Of u nou een brede boekenkast op maat laat maken of juist een hoge, smalle boekenkast, van gelijke vakken tot ongelijke vakken in hoogte en breedte, alles is te verwezenlijken. Uiteraard denken wij mee met de ontwerpen van de boekenkast op maat.

INHOUT weet als geen ander hoe we een maatwerk boekenkast kunnen maken die volledig aansluit op uw wensen. Boekenkasten maken is een ambacht dat wij al jaren met passie uitvoeren. Wij werken uitsluitend met vakmensen die de liefde voor dit vak met ons delen. Dat merkt u als u met ons aan tafel zit. Of als wij bij u thuis komen inmeten of uw maatwerk boekenkast komen monteren.

Echt maatwerk. Zolang iets technisch uitvoerbaar is kunnen wij al uw wensen verwerken in uw eigen boekenkast op maat. Of u nu op zoek bent naar een open boekenkast of een boekenkast met deurtjes. Het kan allemaal bij INHOUT.

Wij leveren geen standaardkasten, maar uitsluitend hoogwaardige kasten die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Want niet iedereen heeft dezelfde wensen als het gaat om grootte, indeling, details, afwerking en prijs.