Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Eetkamer tafels op maat

Tafel op maat
Bent u opzoek naar een unieke tafel op maat? Wij ontwerpen en maken prachtige tafels op maat. Wij hebben geen standaard modellen eettafels.
Bij ons kunt u een eettafel in alle kleuren, maten en afwerkingen op maat laten maken. Robuuste houten tafel bladen met een houten- of stalen onderstel. Modern en tijdloos. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar uw wens.
Wij werken met meerdere houtsoorten zoals eiken, noten, essen, beuken, esdoorn, iepen en grenen. Wij kunnen iedere tafel op maat maken.

Keuken tafels
Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Bij alle  keuken tafels die wij maken kunt u zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte, afwerkingen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van deskundigheid.

Tafel op maat laten maken
Zoekt u een unieke eettafel? Wij hebben geen standaard modellen eettafels. Bij ons kunt u een eettafel in alle kleuren, maten en afwerkingen op maat laten maken. Robuuste houten bladen met een houten of stalen onderstel. Modern en tijdloos. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar uw wens.

Tafelblad op maat
Uiteraard kunt u naast een complete tafel, ook alleen een tafelblad bij ons laten maken.
Of u kunt uw huidige tafelblad opnieuw laten schuren en opnieuw laten afwerken, waardoor uw tafel weer als nieuw is.

Offerte eetkamertafel op maat
Mail ons een ontwerpschets toe, eventueel met foto’s, en duidelijke maatvoering en verstuur uw aanvraag. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom in Rolde.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.