Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Wandkast op maat

Wandkast op maat
INHOUT maakt kastenwanden op maat, geheel naar uw eigen wens. Wij maken onze hoogwaardige kastenwanden in onze eigen meubelmakerij in Rolde. Denkt u bij kastenwanden aan een wand boekenkast, wandkast met kamer en suite deuren of een wandkast waar een haard geïntegreerd in zit.


Wandkast op maat woonkamer

Wij maken kastenwanden met deuren, lades en open vakken. Hierbij kunnen wij zowel een strak ontwerp maken, maar uiteraard ook een ontwerp met een speelse indeling. U kunt zelf uw ontwerp aangeven. INHOUT denkt graag met u mee; wilt u uw TV en audio apparatuur in de kastenwand verwerken, wij hebben mooie oplossingen.


Wandkast hout
Wij werken met zowel massief hout als vele soorten plaatmateriaal, welke in onze eigen meubelspuiterij op kleur gebracht kunnen worden.


Maatwerk kastenwand
Bent u ook opzoek naar een maatwerk wandkast? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Rolde.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.