Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Badkamers

Onze meubelmakers maken meubels precies op maat. Met onze maatwerk oplossingen creëren we exclusieve meubels en interieurs. Badkamerkasten op maat zijn een prachtige en functionele aanwinst voor uw huis. Badmeubels worden in hoge kwaliteit en echt als maatmeubel ontworpen. Uw badmeubel of badkamerkast kan worden gemaakt in bijv. eiken fineer, eiken of kan worden gespoten in een kleur naar wens. Een stenen blad van bijvoorbeeld graniet of corian kan een perfecte keuze zijn.

Gootstenen in natuursteen kunnen worden geïntegreerd maar ook kunnen de werkbladen zodanig worden gemaakt dat er mooie wasbakken op het blad kunnen worden geplaatst. Zo heeft uw badmeubel en badkamerkast op maat de uitstraling die bij uw huis passen. Op een badkamermeubel kunt u wastafels plaatsen, maar ook sfeervolle waskommen. Een exclusieve badkamermeubel sluit naadloos aan op uw badkamerstijl.

Alle oplossingen zijn mogelijk omdat de badmeubels en badkamerkasten van INHOUT geheel op maat en stijl worden ontworpen. De meubels op maat dienen in lijn te zijn met andere interieur elementen in uw huis. INHOUT levert ook spiegels en verlichting. Door het directe, persoonlijke contact ontstaan onze unieke badkamermeubels. Zwevend of staand, in hout of in kleur gespoten, wij vertalen uw wensen in een prachtig badmeubel.

Wenst u een maatwerk badkamermeubel? Laat u door ons adviseren!

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.