Compleet Interieur Schuurwoning

Boekenkast op maat gemaakt, meelopend in het lijnenspel van de buitengevel van de woning. De boekenkast is gemaakt van MDF in een warm groene kleur gespoten.
Massief rustieke eiken keuken, op maat gemaakt. De achterwand van de keuken heeft een kast met open vakken. Het RVS kookeiland is voorzien van eiken laden.Massief rustieke eiken keuken, op maat gemaakt. De achterwand van de keuken heeft een kast met open vakken. Het RVS kookeiland is voorzien van eiken laden.Massief rustieke eiken keuken, op maat gemaakt. De achterwand van de keuken heeft een kast met open vakken. Het RVS kookeiland is voorzien van eiken laden.Massief rustieke eiken keuken, op maat gemaakt. De achterwand van de keuken heeft een kast met open vakken. Het RVS kookeiland is voorzien van eiken laden.Op maat gemaakt bureau met bijbehorende dossierkast met inspringende kastdelen.Op maat gemaakt bureau met bijbehorende dossierkast met inspringende kastdelen.Boekenkast op maat gemaakt, meelopend in het lijnenspel van de buitengevel van de woning. De boekenkast is gemaakt van MDF in een warm groene kleur gespoten.Boekenkast op maat gemaakt, meelopend in het lijnenspel van de buitengevel van de woning. De boekenkast is gemaakt van MDF in een warm groene kleur gespoten.Kastenwand op maat gemaakt voor inbouw haard en TV. Deze kastenwand is gemaakt van MDF en op kleur gespoten. De deuren van de kast zijn tip-on/ greeploos.Kastenwand op maat gemaakt voor inbouw haard en TV. Deze kastenwand is gemaakt van MDF en op kleur gespoten. De deuren van de kast zijn tip-on/ greeploos.

Omschrijving

Voor onze klant hebben wij een prachtige woning ingericht met maatwerk meubels.
Waaronder een prachtig rvs kookmeubel gemaakt. Het kookmeubel is 5 meter lang met aangelaste wangen en voorzien van een ingelaste spoelbak, 2 inductie-units, een tepanyaki en een downdraft afzuiging.
Daarnaast hebben wij een wandkast voor boeken gemaakt, een garderobe kast en een kantoor inrichting.