Loading...
Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Zakelijk

Wij ontwerpen en maken zakelijke bedrijfsinterieurs op maat, uiteraard kunt u ook zelf met een ontwerp komen. Of het nu gaat om een complete winkelinrichting, een losse balie of ander meubel, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Van sfeervol, kleurrijk, stijlvol, klassiek tot modern. Wat uw wens ook mag zijn, bij INHOUT bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onze kennis en jarenlange ervaring.

Omdat alles maatwerk is en uit onze eigen werkplaats komt, is alles geheel naar eigen wens in te vullen, u bent niet beperkt tot standaard maatvoering of afwerking.
Wij werken met zowel massief hout als vele soorten plaatmateriaal, daarbij kiezen wij voor de beste kwaliteit. Het meubilair dat ons pand verlaat, wordt door ons vakkundig met zorg en aandacht op locatie gemonteerd.

Bekijk een impressie van zakelijk maatwerk of gerealiseerde projecten.

Beste klant
Tijdens deze Corona crisis willen wij u nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze showroom.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om middels video, u thuis van advies te voorzien. Wij kijken met u mee, luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp met een bijpassende offerte. Heeft u woonwensen, maak dan nu een afspraak!
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen contact met u op!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.