Familiebedrijf
40 jaar ervaring
Maatwerk meubels
Persoonlijke aandacht en kwaliteit
Dat is waar wij voor staan

Kerk Interieur

Bent u op zoek naar meubilair voor uw kerk, uitvaartcentra, aula of wacht-, ontvangst- of ontmoetingsruimte? Dan bent u bij INHOUT aan het juiste adres.
INHOUT  gaat eerst met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de stijl en sfeer die de kerk moet uitstralen. Op basis van het gesprek kunnen wij een uitgebreid voorstel maken.

De inrichting van een kerk is specialistisch werk en dat maakt het kiezen van het perfecte kerkmeubilair een serieus traject. U krijgt te maken met uitstraling van de kerkruimte, smaak, praktische toepassingen, duurzaamheid, kwaliteit en een budget.

Of u nu kiest voor modern, klassiek, design of tijdloos, INHOUT levert kerkinterieurs in allerlei stijlen. Hout, metaal, RVS, kunststof of een combinatie van materialen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij kunnen, geheel naar uw wens, invulling geven aan een liturgisch centrum, een kerkelijk podium, lessenaars, een doopvont, kerkstoelen, collectezak houders, sierlijke kaarsenhouders of een knielbank. Ook voor het inrichten van de bijzalen van uw kerkgebouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met ons komt u tot een waardevolle inrichting, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de uitstraling, maar waarbij comfort en kwaliteit ook hoog in het vaandel staat.

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.